Eu sunt IGOR GROSU

Igor Grosu Side Despre Mine
Igor echipa (2)

SUNT OM DE AFACERI, SOT, TATA, MENTOR SI VIZIONAR. Visul meu a fost sa fuzionez toate aceste sfere intr-un INTREG ECHILIBRAT.

M-am nascut intr-o familie simpla din Uniunea Sovietica, am fost un “baiat rau”, care nu se supunea regulilor generale, si care mai apoi a ajuns sa slujeasca in armata. Insa nu m-am oprit aici. Intotdeauna mi-am dorit mai mult.

In plan profesional, am dezvoltat business-uri de succes in patru tari si culturi diferite: AGRICULTURA, IT, RETAIL, CONSTRUCTII, INVESTITII, MENTORAT.

In plan personal, am familia pe care mi-am dorit-o intotdeauna, sunt incojurat de iubirea sotiei mele si a celor doua fiice.

In plan spiritual, m-am (re) gasit pe mine si prin mine am ajutat foarte multi oameni sa se vindece si sa creasca in toate sferele vietii lor.

In momentul de fata aduc si integrez ideea spiritualitatii in zona de business si acord mult timp acestei actiuni. Afacerile ecologice sunt cel mai bun instrument in vindecarea lumii, prin vanzari durabile de servicii, bunuri si nu numai. Acest lucru devine posibil cu o conditie: in primul rand proprietarul afacerii si managerii lui top sa fie oameni constienti. Cand o afacere are lideri cu aceeasi scara de valori si viziune comuna, este modelul ideal care, pas cu pas dobandeste maretie oriunde in lume.

Am primit INTUITIV, direct de la sursa, lectiile si valorile, care m-au format si m-au definit in totalitate ca fiind Eu.  Nu cunosc teorie, deoarece timpul meu l-am alocat practicii. Sunt autodidact in ceea ce priveste toate sferele vietii mele: business, sanatate, relatii personale, relatii sociale, mentorat si parenting.

Aduc in lume: VINDECARE SI SCOP - MENIRE - UNICITATE

MAESTRU

familiy

CE AM UNIC?
Toate invataturile sunt traite de mine, constientizate, iar metodologia creata este extrasa din experientele care mi-au adus cele mai mari rezultate. Prin exemplul propriu arat ca totul este posibil. Transmit starea de incredere in sine, calitate ce iti aduce rezultate pe toate planurile.

CE ADUC IN LUME?
IUBIRE | CLARITATE | VIZIUNE