Ne întoarcem la rădăcini

Rectangle

Rădăcinile sunt exact ceea ce noi suntem

Dincolo de frici, gânduri, programele mostenite sau învățate; rădăcinile reprezintă sufletul nostru cu potențialul maxim pe care îl are și cu care a venit pe acest pământ.

Sufletele noastre au un nivel pe care și l-au ales iar prin asta au extras și experiența pe pământ. Tot ceea ce știm despre cum a fost pana acum, s-a șters. E nevoie de o schimbare pentru a putea sa ajungem din nou, la potențialul cu care am venit, iar asta pentru ca energia s-a schimbat.

Atunci când noi ne conectam cu sufletul în mod direct, dispar programele și tot ceea ce am acumulat de-a lungul timpului ( ca vorbim despre programele neamului, scenariile țărilor sau bagajul de dinainte de a veni pe Pământ).
Astfel, pentru a ajunge la Suflet, avem nevoie sa ne dezbracăm de tot ceea ce știm sau credem ca știm : despre noi, despre familie, despre viață în general.

Rectangle 6

Vom trai conexiunea cu sufletul nostru prin ANULAREA personalității ( care de multe ori, înseamnă frici și programe ).

Prin “dezbracarea de noi”, permitem energiei NOI sa ne străbată toată ființa. Astfel, vom deveni canale vii de manifestare a energiei noi care a venit pe Pământ.

Sufletul este pregătit sa primească.

Când ne conectam cu sufletul devenim senini și avem claritate in a sti ce este pentru noi, care este calea, iar astfel începem sa citim cartea personală creată de tine, primind acces în Biblioteca Secreta a Divinitatii.

Rectangle 13

În susținerea noastră vom folosi tehnici diferite pentru corpul mental, cel subtil dar și pentru cel fizic, totul fiind ghidat de energia noua venită pe Pământ.
Vom folosi diferite practici, ne vom folosi de respirația noua, vom lucra cu inima, ne vom activa canalele energetice.

Totul se va petrece pe o Insula Secreta de unde a început Civilizația noastră acum mult timp în urma!

Tot ceea ce a fost în trecut, tot ceea ce oamenii, noi știam ca fiind “ corect “, “real”, s-a șters. Tot ceea ce oamenii au acumulat în ultimele zeci de ani, acum nu mai are nicio valoare; cine isi permite sa renunțe la ce știa, va primi și va învața sa lucreze cu Noul.

In susținerea noastră ii vom avea aproape pe Maeștrii noștri, învățătorii și strămoșii care ne vor ghida, susține și proteja.

La toate acestea, adăugăm și lucrul cu teoria, cu legile conștiinței pentru a înțelege și cu mentalul cum sa integram, sa lucram și cum aceasta energie lucrează. Vom integra practica și cu teoria Noului în viață noastră, pentru a trai și a transmite Noul, prin tot ceea ce facem de acum încolo.

Rectangle 15

Esti pregătit de schimbare?

Rectangle 16

Eu sunt Igor Grosu

Om de afaceri, soț, tată, mentor și vizionar

Acum 10 ani, m-am vindecat de o boală incurabilă iar prin asta am primit o putere vindecătoare de la strămoși, care acum reprezintă misiunea pe care o aduc în lume.

Din toate punctele energetice de pe Pământ, am acumulat cele mai profunde instrumente care deja au vindecat sute de oameni. În momentul de față aduc și integrez ideea spiritualității în zona de business și acord mult timp acestei acțiuni. Unicitatea mea este reprezentată de toate învățăturile trăite de mine, conștientizate, iar metodologia creată este extrasă din experiențele care mi-au adus cele mai mari rezultate.

Visul meu a fost sa aduc în lume un program unic, care are la baza dorința pură de a accesa în oameni permisiunea lor interioara, de a trece la următorul nivel de conștientizare, manifestare și bunăstare.

Unde are loc retreatul?

Grecia - 2 locatii:

Perioada: 25 mai 2022 – 2 iunie 2022
Rectangle 17